+45 61 46 26 76

Projekter vi støtter

Formålet er at indsamle midler til støtte for projekter indenfor sundhed, sport og kultur i Hjørring.

Overdækning af Sct Knuds kilde i Hjørring

I 2012-13 støtter vi i samarbejde med Hjørring Kommune etablering af en overdækning af friluftsscenen i Sct. Knuds Kilde. Forestil dig Lars Lilholt Band, Sanne Salomonsen eller andre store danske kunstnere optræde i Kilden fra 2013 !! Og ikke mindst kan Hjørring Sommerspil, Opera i Det Fri og Den Kongelige Ballet fremover afvikles uden aflysninger.

Status februar 2014:

Team Hjørring og Hjørring Kommune arbejder sammen med en gruppe interessenter på at virkeliggøre projektet. Der arbejdes på en mere omfattende renovering af hele anlægget, som formentlig først bliver klar i løbet af det næste års tid.

Projekter vi støtter2

Team Hjørring Youth - 15 unge får chancen for at være med...

Alt for mange unge får ingen eller alt for lidt motion!

Derfor er vi initiativtagere til et helt utraditionelt samarbejdsprojekt mellem Rotary, Hjørring Kommune og CCH (Cycle Club Hjørring)

Projektet handler om at hjælpe unge mennesker i Hjørring Kommune til et gladere og sundere liv med fokus på cykling. Der etableres et ungdomscykelhold kaldet Team Hjørring Youth. Ungdomsholdet får stillet cykler og cykeldragter til rådighed og trænes i 2012 - 13 af erfarne folk fra CCH. Holdet får herudover lejlighed til at træne med voksenholdet. Som belønning cykler Team Hjørring Youth med de voksne helt eller delvist til Paris i sommeren 2013. Ved at støtte Team Hjørring medvirker du til, at unge, der ikke får motion og frisk luft i dagligdagen, får et skub i den rigtige retning. At unge der mangler udfordringer får en chance for at prøve deres evner af i et trygt miljø med seriøse voksne omkring sig. At unge lærer om sund kost og får lejlighed til at smage… At unge får lejlighed til at møde og træne sammen med kendte cykelryttere.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System