Persondata

Persondata politik

PERSONDATAPOLITIK
team-hjoerring.dk gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre din bestilling - herunder navn, adresse, tlf.nr, e-mail og hvilke varedata, som vedrører dig.
Alle oplysninger bliver behandlet strengt fortroligt og vil aldrig blive videregivet til trediepart. Når der indsamles personoplysninger via vores webshop, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Oplysninger opbevares i maks. 5 år hvorefter de slettes.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret og oplysningerne opbevares ikke krypteret.
Du kan når som helst blive slettet fra databasen ved at give os besked pr. telefon eller e-mail.

Som registreret hos team-hjoerring.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til team-hjoerring.dk via info@team-hjoerring.dk.

COOKIES
En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. en webshop) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men udelukkende oplysninger til brug for indkøbskurven. En cookie er således en meget lille tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra, men så vil du opleve at mange websider ikke fungerer korrekt. På team-hjoerring.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter samt ikke mindst at skabe større brugervenlighed.

Følgende cookies anvendes på hjemmesiden:

  • userData - husker kundens adresseoplysninger.
  • site_language_http_host - husker url'en for hjemmesiden.
  • userLoginStartPage - husker kundes returadresse efter login.
  • loginID - husker unikt ID for login-gruppen.
  • tempOrderID - husker reference til kurvens indhold. Udløber når ordren er afsluttet eller browseren lukkes
  • pageToReturnTo - husker den side der skal returneres til ved login
  • basketTotalItems - husker antal varer i kurven
  • Google Analytics - Sporing af anonym brugeradfærd

For alle cookies gælder at de udløber når browseren lukkes.

Sikkerhed ved online betaling
Når man betaler med sit kreditkort via internettet, kan det virke lidt uhåndgribeligt at man blot indtaster sine kortoplysninger og trykker på en knap. Men takket være dansk lovgivning kan du vide dig sikker når du betaler via internettet. Der ligger nemlig et regelsæt til grund for elektronisk betalingsløsninger, som har til formål at opretholde størst mulige sikkerhed mod misbrug. Hvis du derfor opdager en betaling som er trukket fra din kontoog du ikke kender til denne betaling, er der kortudstederens (pengeinstitut, finansieringsselskab o.lign.) pligt at tilbageføre beløbet til din konto. Kortudstederen må så bagefter kræve penge tilbage fra den butik som har trukket beløbet.

Hvis du har spørgsmål vedr. køb og betaling er du velkommen til at skrive til os

Du kan læse mere om onlinekøb, betaling og sikkerhed på følgende sider: