Team Hjørring 2019 er en realitet

http://vendelboposten.dk/team-hjoerring-skal-rulle-igen/

Planlægningen af Team Hjørring 2019 er i fuld gang. Det bliver igen med Peter Aagaard som teamchef og med Team Hjørring Youth (THY) som det centrale omdrejningspunkt for projektet.

Træningen skydes i gang til august 2018 og projektet afsluttes med at cykle til Paris i juli 2019.

Team Hjørring handler blandt andet om, at hjælpe unge mennesker til et gladere og sundere liv med fokus på cykling.

– Det gør vi ved at skaffe økonomi og hjælpere, så vi kan udstyre de unge mennesker med cykler og cykeltøj samt give dem en seriøs og kompetent træning, så de kommer i en både fysisk og mental form til at kunne cykle fra Hjørring til Paris på 9 dage, fortæller Peter Aagaard

Udvælgelse af de 14 – 16 unge mennesker i aldersgruppen 14-16 år, sker i samarbejde med skolerne i Hjørring Kommune og denne proces sættes i gang medio februar.

For at tiltrække sponsorer, er det vigtigt at Team Hjørring 2019 er synlig i lokalsamfundet. Der vil derfor, i lighed med tidligere år, blive etableret 3 voksenhold, som skal træne sig op til at kunne tilbagelægge de ca. 1.500 km fra Hjørring til Paris sammen med de unge mennesker på THY-holdet.

Træningen og den afsluttende tur til Paris, gennemføres på vilkår, så alle med et godt helbred og den rette indstilling kan være med. Det er ikke et racerløb, men et fælles projekt hvor ALLE deltagerne kører og når frem til målet i samlet flok.

Der er 100 procent egenbetaling på voksenholdene.

Ansøgning om optagelse på TH19s voksenhold sker ved at udfylde og indsende et ansøgningsskema senest 1. april. Udvælgelse af ryttere til voksenholdene, vil ske ud fra de kriterier der er nævnt i

ansøgningsskemaet. Ansøgningsskema vil snart være at finde på Team Hjørrings hjemmeside www.teamhjoerring.dk

For at kunne gennemfører et projekt som TH19, er der behov for et stærkt servicehold, som kan støtte op om rytterne, specielt på turen fra Hjørring til Paris.

Der er rigtig mange vigtige opgaver som skal løses, som f.eks håndtering af baggage, opstilling af depoter, servering af mad og drikke, reparation af cykler, hjælp til ømme skuldre og numser og mange andre ting. Derfor er det vigtigt, at vi også får etableret et team af hjælpere, som vil give en hånd med og samtidig blive en del af et fantastisk fællesskab.

Har du lyst til at blive en del af serviceholdet på Team Hjørring 2019, kan du ligeledes ansøge om dette.

Interesserede, der vil høre hvad Team Hjørring 2019 kan tilbyde og hvad der forventes af deltagerne på TH19, er velkommen til at deltage i informationsmødet som holdes mandag 12. marts i

Hjørring – tidspunkt og sted kan findes på foreningens hjemmeside.