Du skal da vinde en VW up - skal du ikke?

Vi er en gruppe på ca. 80 mennesker, der cykler til Paris til juli. 13 af disse er unge mennesker fra skolerne i Hjørring. De kalder sig Team Hjørring Youth (THY).

Vores fælles mål med dette cykelprojekt er at motivere de unge i Team Hjørring Youth til at have en aktiv livsstil, og give dem selvtillid og nogle gode oplevelser, som de kan tage med sig ind i deres voksentilværelse. De får cykel, tøj og rejse m.m. betalt, mens vi "gamle" selv betaler gildet :-)

Team Hjørring har både i 2013 og 2015 trænet, støttet og været inspirator for unge mennesker, som har fået en kæmpe sejr ved at nå deres mål - at cykle 1600 km fra Hjørring til Paris på kun 9 dage.

Vi er godt i gang med at gøre THY 2017 klar til denne præstation, men mangler lige de sidste kroner i kassen for at få det til at hænge sammen økonomisk. Så derfor har vi lavet et lotteri, hvor DU kan vinde en VW UP eller en fed cykel.

Med kun 1000 lodsedler er der en stor chance for, at du bliver den heldige. Lodsedlerne koster 200,- pr stk

Hvis du vil støtte disse herlige unge mennesker og projektet, så grib fat i en TH rytter eller send en mail til vores teamchef, Peter Aagaard på peter@team-hjoerring.dk, så vil han sørge for at reservere lige netop den seddel, som giver DIG hovedpræmien.

PS: du må meget gerne dele denne på facebook - eller rettere sagt, DEL DENNE :-)